Sökes: Montörer!

Är du byggnadsarbetare med intresse för gröna tak och växter? Urbangreen söker nya medarbetare till sin kärntrupp för gröna tak i Stockholm!

Om Urbangreen

Vi på Urbangreen driver utvecklingen kring hur vi kan få in mer grönska i våra städer och uppe på taken. Vi arbetar idag aktivt tillsammans med byggbolag, arkitekter, fastighetsutvecklare och fastighetsägare med dessa frågor och har stor kunskap om hur dessa initiativ måste utformas för att både kunna nå miljöeffekter, uppnå social vinning och ökade intäkter samtidigt som alla föreskrifter följs.

Om tjänsten

Som montör hos Urbangreen kommer du att utföra arbete med att bygga sedumtak, takparker och andra miljöer där Urbangreen har uppdrag. Huvudsakliga uppgifter är montage av sedumtak, snickeriarbeten samt montage av planteringslådor, växtvajer och solceller. Även tyngre arbeten samt plantering och skötsel av växter ingår.

Vi vill att du:

  • gärna har erfarenhet från byggnadsarbete på större byggarbetsplatser
  • är driven och flexibel med god samarbetsförmåga
  • gärna har erfarenhet från trädgårdsarbete
  • helst har B-körkort

Arbetet kan periodvis vara fysiskt krävande och rollen ställer därför krav på god fysik och hälsa

Övrigt

Vi kan erbjuda timanställning i perioder upp till heltid. Du är baserad i Stockholm och det är också här arbetet främst kommer utföras. Vissa uppdrag kan dock vara förlagda till andra delar av Sverige.

Urbangreen följer kollektivavtal med Gröna Arbetsgivare

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan. Maila din ansökan till vår Chef för Projekt och Entreprenad: Louise Qvarnström: louise.qvarnstrom@urbangreen.se