Takparker i fokus

Takparker kan nyttjas på olika sätt. Förutom att vara ett hem för djurliv och insektsliv kan de komma i fokus på andra sätt.

År 2021 hölls idolaudition på SUS – Stockholm under stjärnorna. En vacker, exotisk plats mitt i Stockholm city med en underbar utsikt! Under en vecka sjöng de årets idolsökande för sina liv. Under hösten 2021 visades avsnitten från SUS på TV4.

Vi är många som är galna i sport och under stora evenemang tenderar restauranger, barer mm. visa matcher etc. på tv. Under 2021 visades fotbolls VM på SUS – Stockholm under stjärnornas storbilds tv. Kön till SUS var lång! Se ett klipp från eventet. 

SUS Takpark

Nästa exempel är en serie på tv som har scener på Sergelhusets tak! Har ni sett serien ”Vuxna människor” från 2022? Om inte kan vi rekommendera den utifrån ett vårt gröna tak perspektiv då ni hittar Takparksscener med utsikt över Stockholm där! Sergelhuset med utsikt

Evenemang för hyresgästerna

Många Takparker är endast till för hyresgästerna som finns i bygganden. Även på dessa hålls event och det kan vara allt från formella till mer informella träffar.

Ett exempel är Klamparen där under hösten 2022 den officiella invigningen för färdigställandet av Takparken hölls. Innan jul var det också glögg mingel på taket, med Stockholm city som bakgrund.

Glöggmingel Klamparen Takpark