Vi kan gröna tak – hör av dig till oss!

Kontakta oss

Vi bygger gröna ytor i stadsmiljö, dels för att det är vackert och härligt att vistas i, men också för att stötta klimatet och miljön. Vi skräddarsyr alla lösningar – allt för att smälta in och lyfta den specifika ytan.

Image

Våra städer behöver fler gröna tak

När städerna breder ut sig och växer, försvinner ofta även grönskan. De hårda ytorna blir större och större, något som kan bli ett problem om man inte aktivt bygger in även gröna ytor. Vi arbetar idag aktivt tillsammans med byggbolag, arkitekter, fastighetsutvecklare och fastighetsägare med just dessa frågor.

Läs mer om nyttan av gröna tak >

Image

Våra fjäder i hatten-projekt

Under åren har vi monterat tusentals sedumtak och även byggt många taklandskap som underentreprenör. Vår kunskap kring hur grönska ska anpassas till tak och stadsmiljö uppskattas av många fastighetsägare, byggbolag och arkitekter. Vi har nu flera ”fjäder i hatten”-projekt som vi gärna berättar mer om. Fastigheterna på Arlanda flygplats, NCCs nya huvdkontor, Sergelhuset, Sveavägen 44 och Acne Studios nya innergård är några av den.

Läs om våra projekt >

Image

Vårt småländska sedum

I småländska Vislanda hittar man vår 180 000 m2 stora produktionsanläggning där vårt sedum odlad. Med mångårig kunskap om grönska i stadsmiljö, sedum och andra grödor arbetar våra medarbetare hårt för att leverera högklassigt förodlade sedummattor till alla våra kunder.

Läs mer om sedum >

Image

Vår historia talar sitt tydliga språk

Vi arbetar aktivt tillsammans med byggbolag, arkitekter och fastighetsägare och har stor kunskap om hur initiativ måste utformas för att både kunna nå miljöeffekter och ökade intäkter samtidigt som alla föreskrifter följs. Vår historik när det kommer till att odla sedum och bygga gröna tak går långt tillbaka.
Läs mer om oss >