Intervju Rickard om Klamparen

Nu är äntligen vår Takpark Klamparen klar! Vi är stolta och glada över resultatet och hur våra medarbetare har utfört projektet. I ett takparksprojekt ingår många komplexa delar och för att hålla ihop hela jobbet behövs någon som har huvudansvar. Vi har därför intervjuat Rickard om hur hans upplevelse av att ha ansvar för projektet Klamparen var.

Rickard

Vilken roll har du haft i projektet?

I projektet Klamparen har jag haft rollen som  Projektchef/Projektledare.

Vad har Urbangreen byggt?

Vi har  förutom den stora Takparken och byggt sedumläggning på tak och terrasser.

Vilka utmaningar har du stött på?

När det gäller stora projekt som Takparker är det alltid komplexa. Olika typer av hinder uppkommer alltid längs resans gång. Oavsett hur mycket som planeras i förväg är det ändå mycket som måste lösas på plats.

Hur har du löst den/dem?

Generellt när det uppkommer oförutsedda saker är det inte så att jag löser alla problem själv. Vi jobbar i ett team. Alltså när någonting har uppdagats har jag tillsammans med mina kollegor löst problemet.

Vad är du mest stolt över?

Oj, det jag är mest stolt över är hur otroligt bra resultat blev! Jens och jag var med redan i projekteringsstadiet och att se hur vackra Klamparen är nu, det är  coolt! 

Beskriv Klamparen med ett ord!

Hmm, om jag ska beskriva Takparken med ett ord måste det vara Superfin.

Något du vill tillägga? 

Jag vill framhäva ett otroligt bra samarbete med mina kollegor! Trots tidspressat schema klarade vi det tillsammans.

Stockholmsbänken, Klamparen

Vi avslutar intervjun med att se fram emot nästa stora projekt!

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!