Inedalsgatan 15/20 – Innergård i Stockholm

Gömd på Kungsholmen ligger en av våra Innergårdar som vi under 2016 fick vi förtroendet av AG Properties att bygga. Året 2017, efter blev Inedalsgatan 15 InnergårInedalsgatan 15 Innergård ligger gömd på Kungsholmen. 2017 blev Innergården utsedd till Stockholms finaste innergård på Bostadsrättsmässan. 

Inedalsgatan översikt

Innergård med charm

Under 2016 påbörjade transformeringen av denna Innergård och den gick från en intetsägande yta till att bli en plats för hyresgästerna att avnjuta. Idag finns det avställning för cyklar, en öppen yta samt en yta som är under tak.

Markplan

Inedalsgatan 15/20 Innergård är belägen i två plan, på det översta planet, markplan har vi lagt en stenyta med cykelställ samt så har vi satt planteringskärl med grönska i.

Inedalsgatan cykelställ

Öppen yta

Från en vacker trätrappa kommer man ner till de nedre planet. Där finns en större stenyta med möblemang i form av träbord för utesittningar. På den här stenytan har vi gjort plats för ett stort träd. Utöver trädet har vi planterat växter, blommor och buskar i olika krukkärls storlekar. Kant i kant med stenytan ligger det grus på marken där mindre möblemang har placerats ut och tillsammans med planterade träd och planteringskärl bildar de en gemytlig grön yta.

Under tak

En del av ytan ligger under tak och på marken har vi lagt trätrall och även här finns träbord med stolar samt infravärme för tillfällen då vädret inte riktigt tillåter hyresgästerna sitta utomhus.

Gå gärna in och kika på Brf Inedal.

Fastighetsägare: AG Properties

Arkitekt: Johan Paju