Vi söker: Byggarbetsledare för gröna tak

Är du byggnadsarbetare, arbetsledare eller snickare med intresse för växter och arbetsledning? Urbangreen söker nya medarbetare som kommer att arbeta med gröna tak, främst i Stockholm!

Detta kan också vara en möjlighet för dig som idag driver eget företag inom anläggning- eller byggbranschen och önskar bredda din verksamhet. Kanske vill du prova att jobba med oss på projektbasis till en början för att sedermera fullt ut ingå i vårt erfarna team.

Om Urbangreen
Vi på Urbangreen driver utvecklingen kring hur vi kan få in mer grönska i våra städer och upp på taken. Vi arbetar idag aktivt tillsammans med byggbolag, arkitekter, fastighetsutvecklare och fastighetsägare med dessa frågor och har stor kunskap om hur dessa initiativ måste utformas för att både kunna nå miljöeffekter, uppnå social vinning och ökade intäkter samtidigt som alla föreskrifter följs.

Vad går tjänsten ut på?
Som arbetsledare hos Urbangreen kommer du att planera, arbetsleda och utföra arbete med att bygga sedumtak, takparker och andra miljöer där Urbangreen har uppdrag.

Huvudsakliga uppgifter är:

  • Planera montagearbeten
  • Arbetsleda på byggarbetsplats
  • Delta i uppstarts/projektmöten
  • Fysiskt arbeta med utläggning och montering
  • Utföra våra garantiåtagande och eventuella reparationer

Du ansvarar för:

  • Personal, säkerhet, kommunikation och logistik på arbetsplatserna
  • Att budget hålls inom ramen för projektet
  • Kontakter på arbetsplats gentemot arbetsledare, projektchef, andra underentreprenörer

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från arbetsledning och arbetsplanering inom bygg och som har intresse för gröna tak och växtlighet. Som person är du driven och flexibel med god samarbetsförmåga. Arbetet kan periodvis vara fysiskt krävande och rollen ställer därför krav på god fysik och hälsa. Körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tjänsten är baserad Stockholm. Vissa uppdrag kan dock vara förlagda till andra delar av Sverige. Urbangreen följer kollektivavtal med Gröna Arbetsgivare.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Maila din ansökan till vår chef för projekt och entreprenad: Louise Qvarnström, louise.qvarnstrom@urbangreen.se senast den 31 mars.