2022 Förändringarnas år

Nu närmar vi oss slutet av 2022.  Ja, och vilket år vi har haft! Här kommer en kort sammanfattning i text och bild hur vi haft det på Urbangreen.

Fusion

För ett år sedan fick vi reda på att vi skulle fusioneras ihop med Veg Tech AB. Det var en stor förändring som officiellt blev klar i mars 2022. Det bestämdes att Urbangreen skulle finnas kvar men inte i form av ett bolag utan som ett varumärke. Det är den korta historien om hur Veg Tech AB fick ett eget varumärke för Takparker och Innergårdar.

Startpunkt för vårt varumärke Urbangreen

Under vintermånaderna 2022 påbörjades bland annat vårt arbete på Takparken Klamparen i Stockholm. Arbetet fortsatte under det första halvåret och i september blev Takparken officiellt invigd! Det är verkligen en Takpark med en fantastisk utsikt över Stockholm.

Under tiden som jobb genomfördes på olika tak och Innergårdar i Sverige var det på vårkanten dags för Nordbygg mässan. Mässan blev en naturlig startpunkt för Urbangreen som varumärke. På mässan lanserade vi Stockholmsbänken – den  egendesignade moderna bänken som idag finns på bland annat Klamparen.

Klamparen i Stockholm med möbler

Stockholmsbänken, Klamparen i Stockholm

Vad hände mer? Projektet på Nya gatan sattes igång där vi under det första halvåret bland annat planterade klätterväxter och monterade planteringslådor. Nya gatan planteringslåda  visades äntligen upp för allmänheten.

Nyagatan planteringslåda

Nya gatan planteringslåda

 

Ett annat projekt som vi jobbade med var att ”grönifiera” vi Brf Tegeluddens Innergård – vilken skillnad och vilket lyft det blev!

Brf Tegeludden november 2022

Brf Tegeludden

World of Volvo Göteborg

Den framåtsträvande och innovativa andan som vi alltid har haft har inte suddats bort från Urbangreen. Denna anda gav oss ytterligare ett prestigefyllt projekt på World of Volvo i Göteborg. Det är ett pågående projekt som kommer bli ett riktigt häftigt landmärke i Göteborg. Vi är glada att vi har fått förtroendet av BRA AB att utföra många av de gröna ytorna. Under hösten 2022 har etapp 1  slutförts, som bestått av 5100m² sedummontage. Vi har även hunnit påbörja etapp 2. Läs mer om vad vi göra på World of Volvo här.

World of Volvo december 2022

World of Volvo

Nyhet

Ett stort projekt som vi startat upp I Stockholm city är ett rivningsprojekt där vi river upp en äldre Takpark för att bygga något helt nytt! Det är ett stort jobb som kommer fortsätta under år 2023.

 

Urbangreen

Under våren, sommaren och fortfarande, jobbar vi bland annat med att rikta om hemsida, sociala medier och andra broschyrer till Taklandskap, Takparker och Innergårdar. Nu bygger vi hela gröna tak och innergårdar som koncept. Med vår erfarenhet av olika projekt kan vi ha hand om hela processen från projektering till genomförande och skötsel.

Även om det har varit förändringarnas år kan vi med stolthet säga att vi överträffat våra förväntningar på Taklandskap samt Innergårdssidan och vi går med försiktigt optimistiska steg in i 2023.

TACK!

Vi på Urbangreen vore ingenting utan våra duktiga medarbetare, kollegor och alla ER  som varit med oss hela året. Tack till alla våra fantastiska kunder som gett oss förtroendet av att vara delaktiga i era projekt.

 

Kollegor

Kollegor

 

Vi på Urbangreen önskar er en fridfull Jul och passar även på att önska er ett riktigt Gott Nytt År!

/Vi på Urbangreen

PS. Glöm inte att följa oss om dagarna Instagram, Facebook & Linkedin. Vill du ha nyhetsbrev och kontinuerliga uppdatering av oss, anmäl dig då till vårt Nyhetsbrev.

Klamparen kollegor

Urbangreen kollegor

Vi på Urbangreen

Följ oss om dagarna!